FRANKTHETANK takker desværre af for i år - men fortvivl ikke:


Efter Franks sidste start har Jette desværre fundet ud af, at det ikke "bare" var en hovbyld, som vi først troede, men en anden skade i samme ben. Det betyder desværre, at Frank ikke kommer til start mere i år. Det er frygtelig synd for ham, Jette og alle os anpartshavere. Og vi ønsker ham god bedring. Jette fortæller, at han er hjemme, går forsigtigt rundt i sin fold og trives ok trods alt - men der står ikke lige væddeløb på hans program.


Jette har været så super flink at tilbyde, at Racing Club Fyn må følge hendes anden hest, BØRGE, så vi fortsætter på næsten samme præmisser. Vi trækker stadig lod om at være hesteejer, hver gang Børge starter, og fordelingen af præmier ved 1., 2. og 3. plads er også uforandret. Er der ærespræmie, tilfalder den dog Jette. Vi fortsætter ligeledes med at give et gavekort til Restaurant Equi på Fyens Væddeløbsbane, hver gang vi trækker en hesteejer for en dag.


Racing Club Fyn er virkelig taknemmelig for, at Jette lader os være med på sidelinjen her.


Lidt om Børge:

Børge er en 4-årig vallak efter Royal Experiment-Steady the Buffs. Jette har selv opdrættet ham, og han er p.t. i træning hos Torben Christensen i Aarhus. Han har startet 4 gange i år, hvor det senest er blevet til en tredjeplads i Aalborg den 21. juli. Derudover har han to andenpladser, hvor han den ene gang var meget kort slået på den seneste løbsdag i Odense. Børge skal i ilden igen allerede den 1. august på sin hjemmebane, hvor han skal ud i 6. løb på 2000 meter. Han får Jacob Johansen på ryggen denne gang, og sammen skal de forsøge at kæmpe sig foran 10 andre.


Den heldige hesteejer for en dag den 1. august er medlemsnummer 34, Poul Andersen.