Nyt fra RACING CLUB FYN:


Kære alle Racing Club Fyn-medlemmer


Jyllandsløbsdag med masser af sol og flotte væddeløb


Frankthetank lagde ud for Racing Club Fyn i dagens første løb, hvor det blev til en 2.plads. Efter en god start placerede Jacob Frank i den forreste del af feltet, hvor parret lå hele løbet. Vi er meget tilfredse med Franks præstation, hvor han viste, han ikke ”bare” er en medløbertype, men han også kan sætte sit præg på løbet.


Elusive Island gentog succesen fra sidste start og ender igen på 2. pladsen kort slået. Vi er ligeledes glade for Elusives indsats, og hans stabile form. Præstationen blev i øvrigt belønnet med et kilo i handicap, så Elusive nu står 70 i handicap.

Næste start for Elusive bliver formentligt i Århus d. 12/6.


Fyens Væddeløbsbane tirsdag den 29. maj


Frank er allerede tilmeldt næste løb, hvilket bliver i Odense d. 29 maj. Her er der 5 galopløb på programmet, og ifølge den midlertidige startliste skal Frank ud i løb 4. Det er et handicap over 1250 meter, hvilket er kortere distance, end vi plejer at starte ham på, men vi tror, at det vil passe ham fint. Jacob rider igen Frank, denne gang med vægten 61 kilo. Der er 7 deltagere i løbet. Og dagens program starter kl. 18.00 - lige tids nok til at komme på banen og spise aftensmad og nyde smukke heste og gode væddeløb.


Den heldige hesteejer for en dag tirsdag den 29. maj er medlemsnummer 5 Birthe Hansen.

Vi ønsker tillykke med udtrækningen og håber, du vil få tid til at lægge vejen forbi banen og heppe på Frank. Husk også, at du har et gavekort til Restaurant Equi til gode. Det skal hentes på banens kontor.


Medlemskort

De af jer, der endnu ikke har fået jeres medlemskort, kan afhente dem i vægten på tirsdag. Alternativt kan I skrive til mig, så vi kan finde en anden praktisk løsning.


Med venlig hilsen

Racing Club Fyn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada faucibus ex nec ultricies. Donec mattis egestas nisi non pretium. Suspendisse nec eros ut erat facilisis maximus. In congue et leo in varius. Vestibulum sit amet felis ornare, commodo orci ut, feugiat lorem.