Kom med til en helt særlig dag med ekstra fart på. Tag venner og familie med til Fyensløbsdagen - dagen med hurtige heste og høje hatte. Som noget helt særligt har vi en anden type hestekræfter på banen denne dag, da vi har speedway-opvisning med landsholdstalenterne Anders Thomsen, Peter Kildemand, Christian Thaysen og Benjamin Basso.


Vi har sørget for spændende spil, aktiviteter for børn, god mad og meget mere. Tag gerne en picnickurv under armen og nyd en sensommerdag fyldt med gode oplevelser, stemning og spænding på lægterne. Vores samarbejdspartner McDonalds Odense uddeler cheeseburger vouchers ved indgangen.


// Entré // Entréprisen for voksne (o/ 18 år) er 50 kr. til gengæld kan din billet benyttes i spilleboden og har en værdi af 20 kr. Entrebilletten giver også adgang til væddeløbsbanen dagen efter, hvor der afvikles travløb samt adgang til Casino Odense + en lille fadøl.


// Dagens Program // (Opdateres løbende)


Kl. 9.00-12.00: SpeedwayKids for børn og voksne - Børn kan prøve en minicrosser. Se også hvordan en speedwaykører bor i sin kassebil.

Kl. 12.00: Hoppeborg åbner og ponytræk starter.

Kl. 12.45: Løbsdagen starter – 1. galopløb.

Kl. ca. 14.00 (efter 3. løb) Deltagere i hattekonkurrence skal gå til vindercirkel.

Kl. 16.00: Speedway med landsholdstalenter Anders Thomsen, Peter Kildemand, Christian Thaysen og Benjamin Basso.


// På med hatten! // Tag din flotteste har på og deltag i hattekonkurrencen. Vi kårer dagens flotteste herre-, dame- og børnehat.


// Mad & Drikke // Vi har sørget for masser af gode sager i cafeteriet, baren samt udendørs madtelte med grillpølser, sandwich mm. I er velkommen til at medbringe picnickurven og nyde på publikumarealet.


// Rookies Corner // Besøg Rookies Corner og lær at spille på heste. På banen har vi denne weekend lavet et Rookies Corner. Har du aldrig været på en væddeløbsbane før eller leder du bare efter et ekstra staldtip, så kig forbi vores hjørne for nybegyndere.


Kom også forbi banen dagen efter hvor der afholdes DM i Monté: http://bit.ly/2maQ4bG