Kære alle sammen


Først - tusind tak til alle jer, der trodsede kulden og kom til fremvisningen i søndags.


Vi håber, I hyggede jer, så nogle flotte heste og fik en fornemmelse af fælleskab og forventninger til den kommende sæson.


Racing Club Fyn har ændret lidt på strategien efter fremvisningen i søndags og her følger Træner Moses kommentarer: Efter vi gik det sidste arbejde med hestene i Odense i søndags, har vi valgt, at starte "Øen" (Elusive Island for nytilkomne medlemmer) i Aarhus på mandag den 22. april i et løb over 2000 meter. Det er Nanna E. Hansen, der skal ride ham. Vi havde ellers planlagt en tur med begge heste til Klampenborg den 27. april på deres åbningsdag, men Frank gik et helt utroligt skuffende arbejde i søndags, så dyrlægen har undersøgt ham og taget prøver af ham mandag. Så vi må lige afvente resultatet. Vi håber meget, at problemet er løst inden vi har sæsonpremiere på Fyens Væddeløbsbane den 14. maj. Rigtig god påske ønskes alle medlemmer af Jette.


Nu til det praktiske: Hesteejer for en dag mandag den 22. april er medlemsnummer 52, Ingelise Holm.


Vi ønsker tillykke med udtrækningen og håber, du og Øen får en flyvende start på mandag. Husk, du er meget velkommen til at komme i paddocken og hilse på hest, jockey og træner lige inden løbet. Du skal også huske at smutte forbi kontoret på Fyens Væddeløbsbane, som nu bestyres af Gitte Beck, så du kan få dit gavekort til spisning i den dejlige Restaurant Equi.


Til de af jer, der endnu ikke har nået at lave en tegningsaftale for 2019 - I kan stadig nå det. I kan downloade en tegningsaftale her på siden under fanen med "Racing Club Fyn", så I kan se kontonummer med det samme. I sender bare en mail til mig, når I har overført, så skal jeg sørge for at I kommer med i puljen til næste udtrækning. Medlemskortene har jeg efter søndagens fremvisning, men jeg vil få dem afleveret på kontoret, så I fremover igen kan hente dem der hos Gitte. Det bliver en af de første uger efter påske.


Derudover har vi planlagt et lille hyggearrangement i Racing Club Fyn: det bliver fredag den 10. maj i træningskvarteret i Viuf. Mere om det, når vi har det helt på plads.


Rigtig god påske til alle.


Racing Club Fyn

Linda Hansen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada faucibus ex nec ultricies. Donec mattis egestas nisi non pretium. Suspendisse nec eros ut erat facilisis maximus. In congue et leo in varius. Vestibulum sit amet felis ornare, commodo orci ut, feugiat lorem.