Kære alle sammen


Efter en meget skuffende start i Odense den 15. juni, hvor Frank ikke helt gav os det, vi havde forventet, ser vi nu frem til en ny start, og har er klar til løb igen.


Det er han sammen med staldkammeraten Elusive Island og begge kører til Aarhus lørdag den 29. juni til en dag på Jydsk Væddeløbsbane med hele seks løb på programmet.


Elusive Island skal ud i Kraftløb kl. 14.25 over 2150 meter. Han får følgeskab af Mark Larsen, og sammen skal de passere ni andre deltagere, for at stryge først over stregen. Go, go, go...

Hesteejer for en dag, Elusive Island, er medlemsnummer 56, Travbordet aka Poul Nimb, Harry Hansen & Poul Andersen.


Frankthetank skal ud i Fasttrackracing-løbet kl. 15.15 på 2000 meter, hvor han vil dyste mod ni andre deltagere. Han får endnu en gang Sara Slot på ryggen, som passer rigtig godt sammen med Frank. Så vi håber på en god tur rundt i Aarhus.

Hesteejer for en dag, Frankthetank, er medlemsnummer 14 Knud Erik Søndergaard.


Vi ønsker samtlige hesteejere tillykke med udtrækningen og håber, I får tid til at køre et smut til Aarhus og se jeres heste suse rundt på grønsværen dér.


Vi minder samtidig om, at I skal huske at booke jeres bord på Fyens Væddeløbsbane direkte i restauranten, når I ønsker at benytte jer af jeres gavekort på 500 kr.


Jeg vil lige minde om, at næste gang vi har løb på Fyn er den 10. juli, hvor der igen er flere løb på programmet - vi håber på væsentligt bedre vejr end ved sidste løbsdag, hvor vi var ved at sejle væk alle sammen.


Med venlig hilsen

Racing Club Fyn