LINK TIL BANEPROGRAM

Med hele 71 startmeldte heste i syv løb, så tegner årets "Fyensløbsdag" til at blive en succes. Løbsdagen som afvikles lørdag den 8. septemper på Fyens Væddeløbsbane har Stark Fyensløbet 2018 om en samlet præmiesum på 120.000 kroner som hovedbegivenheden.

Det jo helt fantastisk. Det jo dejligt med den opbakning. Hestene kommer fra nær og fjern og selvom der konkurrence fra Bro Park, så kommer der alligevel gode jockeyer herned, fortæller formand for Fyens Galopklub Gert Larsen og fortsætter - Banen er som en golfbane lige nu og da vi kun har fire løbsdage på en sæson, grundet vi ingen lys har på banen, så er det af stor betydning af vi kan præstere så god sport.


Løbsdagen indledes klokken 12.45 med York Stutteri Fyens 2-Års Grandprix og herefter afvikles tre åbne handicapløb, hvoriblandt er sprinterløb Albani Store Sprint over de korte 1050 meter.

V5 finalen er Stark Fyensløbet 2018, hvor Bent Olsen-trænede, men lokaltejede Efesos og Elione Chavez, med topvægten 68 kilo, skal forsøge at gentage sejren fra ifjor. Den skimle vallak vandt senest Scandinavian Open Championship på Klampenborg Galopbane. Med i feltet er også formheste som Talisman/Manuel Martinez, Monte Carlo/Rafael De Oliviera, Fighter Carlras/Liam Doran og Ventuari/Dina Danekilde.