Kære alle sammen


Så er begge klubheste endelige at finde på en startliste igen. Turen går atter til Århus, det bliver mandag den 9. juli, hvor der er 6 galopløb på programmet.


Frankthetank starter i 1. løb, programsat til klokken 18.15. Det er et handicap over 1550 meter. Der er meldt 9 heste i løbet og Frank har fået nummer 7. Vægten er 58 kilo, og Linda Bro rider.

Hesteejer for en dag er medlemsnummer 4 - Liva Lahmer


Elusive Island skal ud i 5. løb, som burde starte klokken 19.47. Dette er ligeledes et handicap, dog over 2000 meter. I dette løb er der meldt 8 heste, og Elusive har nummer 3. Vægten er behagelige 53 kilo, hvilket også betyder, at selskabet er bedre end det, Elusive plejer at møde. Linda Bro rider Elusive.

Hesteejer for en dag er medlemsnummer 34 - Poul Andersen


Vi øsnker tillykke med jeres udtrækninger, og håber I får tid til at tage et smut til Aarhus og se løb på mandag. Husk også at slå et smut forbi banens kontor, så I kan få jeres gavekort til Restaurant Equi.


Så er det jo igen ved at være tid til, at vi skal ud på den årlige udflugt - derbyturen. Det er den 12. august, og Fyns Galopklub arrangere som altid bus fra banen til Klampenborg og retur. På vejen over nyder vi morgenmaden, og vi laver et sweepstakes til selve derbyet. Efter løbene går bussen atter retur til Fyens Væddeløbsbane.


Man får plads i bussen efter først til mølle-princippet - og tilmeldingen er hermed åbnet :-)

Der kommer også en rigtig "invitation" med pris og tider på hjemmesiden, når jeg får den lavet. Tilmelding til mig på mail eller sms - 4126 6323.


Mange hilsner

Racing Club Fyn